FB Pixel

Kortfilmprogram for barneskole

Hvert år setter Kortfilmfestivalen sammen et kortfilmprogram for skolene i Grimstad-området. 

Lidenskap for film kan begynne i veldig ung alder. Derfor er det viktig for oss i Kortfilmfestivalen å tilby et godt og variert program som kan glede og inspirere barn og ungdom. 

Programmet for barneskoletrinnet er i samarbeid med Den Kulturelle Skolesekken (DKS). 

Laika & Nemo

Nemo ser annerledes ut. Ingen andre går med dykkerklær og en så stor hjelm. Men så en dag møter han Laika, en astronaut.

Les mer

Robin og planeten

Robin drar ut i skogen når foreldrene krangler. Der møter hun en liten planet som følger henne hjem. Men planeter trives ikke i garasjer, og små jenter trives ikke når foreldre krangler.

Les mer

Fox for Edgar

Edgar er trist fordi foreldrene hans er mer opptatt av telefon og PC enn ham. I skogen hjelper en rev den ensomme Edgar helt inntil foreldrene plutselig får seg en vekker.

Les mer

Følgere

Helmer legger ut masse kule videoer og har fått haugevis med nye følgere. Men alt er kanskje ikke sånn som det ser ut til på overflaten. En kortfilm inspirert av Ibsens Et dukkehjem.

Les mer

Jingwei – The Little Oathkeeper

Fast bestemt på å fange solen i nettet sitt legger jenta ut på en målrettet ferd, og ingenting kan stoppe henne. Hverken barna som ler av henne, eller det store havet. Jingwei er navnet på en fugl i kinesisk

Les mer

Mose

Ane er en jente som alltid er alene på lekeplassen på grunn av sin særegne interesse for døden. Et vennskap utvikler seg når Sunniva opplever sitt første dødsfall og lurer på hva som skjedde med

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.