FB Pixel

The São Paulo Int. Short Film Festival presenterer

Fredag      18:00      Catilina

São Paulo International Short Film Festival har som mål å fremme en større utveksling mellom latinamerikanske og internasjonale produksjoner. Med et kulturelt og ikke-konkurransemessig innslag, har festivalen fokus på filmer som bidrar til utvikling av kortfilm når det gjelder dens estetikk, spesifikke form og produksjonsmåte.

Utvalget som presenteres i dette programmet er kuratert av São Paulo International Short Film Festival grunnlegger og festivalsjef, Zita Carvalhosa. Det viser et utvalg av festivalprogrammet fra 2021. I tillegg til nye brasilianske talenter, inneholder programmet sterke bidrag fra Frankrike og Mexico.

Under The Heavens

Marta, en ung venezuelansk mor, immigrerer til Brasil når hun møter et ungt par som sliter med sin vesle datter. Martas evne til å amme gjør at deres skjebner for alltid blir sammenflettet.

Les mer

August Sky

Mens Amazonas brenner for den syttende dagen, blir en gravid sykepleier i Sao Paulo tiltrukket av en nypinsemenighet.

Les mer

Inside

Filmen ruller ut en mosaikk av vinduer, fra bygningen som jeg jevnlig filmet fra mitt eget vindu. Øyeblikk i hverdagen overlapper hverandre og reagerer på hverandre, og danner et koreografisk freskomaleri av enkle gester.

Les mer

Republic

Brasil, 2020. Pandemien fremhever dimensjonen av nekropolitikken som opererer i landet, og samfunnet opplever en etisk krise, under en regjering som er det eksakte uttrykket for kolonialistisk makt.

Les mer

Hawalari

Sent på 1800-tallet. Hawalari, en ung urfolksjente fra Iny-folket, som bor i det brasilianske Midtvesten, står overfor en situasjon som gjør henne usikker.

Les mer

Gilson

Gilson er en animert hybriddokumentar som diskuterer sosial ulikhet og rikdomskonsentrasjon gjennom historien om et leveringsapp-bud som må jobbe under pandemien.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.