FB Pixel

Country Focus: Ukraine 1

Thursday    14:00    Vesle Hallvard
Sunday       18:00    Catilina

In Joy

Kate er en ung, ensom mor. Hun forelsker seg i en kar, men har ikke mot til å fortelle ham at hun har en sønn. Ettersom forholdet deres utvikler seg raskt, blir avsløringen mer komplisert.

Read more

Leopolis Night

Polia, Solomiіa, Mariіa spiller i det lokale teateret. Etter forestillingen møter de en fyr og går gjennom nattbyen sammen. Polia ser ut til å bli forelsket i ham.

Read more

Graduation ’97

Roman lever et ensomt liv i en landsby og jobber som tekniker. For første gang siden eksamen kommer Liuda, hans tidligere klassekamerat, tilbake til byen. Ingen har hørt noe fra henne på tjue år, men

Read more

The Surrogate

En mann ødelegger redet til en ukjent skummel skapning. Men det er ikke den mest forferdelige skapningen han vil møte i kveld.

Read more

The Diaper Cake

Lena og Vitya, begge i 20-årene, er to barn som nå har et eget barn. På sykehusets barselavdeling konfronteres de med nytt ansvar og permanente livsendringer.

Read more

Deep Water

En fortelling om en glatt og ensom middelaldrende havfrue som bor på bunnen av en innsjø og har den magiske evnen til å se gjennom vann i tusenvis av kilometer. Hennes favorittsyssel er å spionere

Read more

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.