FB Pixel

European Film Academy Selects 3

Lørdag      16:00        Pan

Fall Of the Ibis King

Antagonisten i en mørk opera blir stadig mer urolig etter den usannsynlige tilbakekomsten til den tidligere hovedrolleinnehaveren.

Les mer

Maalbeek

Sabine er en overlevende fra 2016-angrepet på Maalbeek T-banestasjon, men har hukommelsestap. Det føles som om det skjedde med noen andre. Derfor prøver hun å fylle tomheten med bilder, fra en hendelse hun ikke husker. 

Les mer

The Martyr

To syriske brødre krysser ulovlig en grense for å komme inn i et vestlig land. Søsteren deres forteller denne reisen der nåtid, fortid eller drømmer blander seg sammen for å bli både en drøm og

Les mer

Easter Eggs

Den kinesiske restauranten er tom. Fugleburet med de eksotiske fuglene står på vidt gap. To venner, Jason og Kevin, ser på dette som en mulighet til å fange og selge dem. Å fange fuglene er

Les mer

In Flow Of Words

In Flow Of Words følger fortellingene til tre tolker i Den internasjonale straffedomstolen for det tidligere Jugoslavia.

Les mer

The Long Goodbye

Overveldende og eksplosiv opplevelse som plasserer oss i frontlinjen som vitner til de ekstreme konsekvensene av hva hatytringer og rasisme til slutt kan føre til. En visuelt arresterende, rytmisk kraftig og tankevekkende del av dystopi.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.