FB Pixel

Utekino

Fredag   23:15    Kirkeheia

 

Everything Everywhere All at Once

Når du tror du har sett alt av hva du tror film som medium kan være, så kommer det altså en film som motbeviser alt og som slår deg rett i bakken. Hjernen jobber overtid for å henge med (og klarer det!) og man må passe ekstra på for at øynene ikke skal sprette ut av hodet.

Evelyn (Michelle Yeoh) har blitt pålagt skatterevisjon og møter opp hos saksbehandleren Deirdre (Jamie Lee Curtis). Her oppdager hun at hun lever i et uendelig multivers og trekkes inn i en rekke forskjellige liv hun kunne ha levd, og lever, i parallelle universer. Hun må få tilgang til minnene og ferdighetene til tusenvis av parallelle versjoner av seg selv for å bekjempe en ondskapsfull kraft som truer med fullstendig ødeleggelse av multiverset.

Regissørene Daniel (Dan) Kwan og Daniel Scheinert, duoen bak den unike og morsomme Swiss Army Man (2016), er tilbake med en opplevelse du garantert aldri har sett maken til, med en tittel som innfrir – her får du virkelig EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE!

 

USA, 2022, 132 min.
Regi: Daniel (Dan) Kwan, Daniel Scheinert
Foto: Larkin Seiple
Klipp: Paul Rogers
Manus: Daniel (Dan) Kwan, Daniel Scheinert
Med: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, James Hong, Stephanie Hsu
Engelsk tale, norsk tekst

Takk til Another World Entertainment / www.anotherworld.no

 

 

Sirkus

Etter en kveld på byen tar 28 år gamle Ida med en eldre, ukjent mann fra Balkan hjem på nachspiel. Det utvikler seg til et spill der Ida tilsynelatende har full kontroll. 

Les mer

Tuba Atlantic

Med bare seks dager igjen å leve, ønsker Oskar å forsones med broren etter år med bitter konflikt. Han får hjelp av vestavinden, en dødsengel med tannregulering og en veldig stor tuba. 

Les mer

Eple

Eple handler om livet i skjæringspunktet mellom lykke og smerte, om ønsket om å holde fast det som er godt, og innsikten i at alt går videre. 

Les mer

Retrett

Retrett handler om bevegelseskunstneren Gritt (Birgitte Larsen). Via hennes indre stemme får vi innblikk i et sinn som utrettelig prøver å skape sammenheng i tilværelsen.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.