FB Pixel

Forhåndsjury musikkvideo

Forhåndsjuryens uttalelse:

Nostalgi, arbeiderklasse, barndom, gaming, collage og surrealisme er alle temaer som går igjen i årets bidrag, og det har vært med ydmyk glede vi har satt sammen dette programmet. I møte med så mange flotte, selvstendige verk, er det fristende å gi filmene muligheten til å samtale med hverandre. Vi håper vi har lykkes med det, og vi ønsker alle en god fornøyelse!

Årets forhåndsjury for musikkvideo er:

Juno Jensen er en interdisiplinær artist som jobber i krysningen musikk, lyd, film, performance, foto, tekst og design. Som komponist, vokalist og produsent er hun mest kjent for sin mørke og cinematiske kombinasjon av akustiske og elektroniske lyder og gir ut musikk som Pieces of Juno. Jensen er født og oppvokst i Fredrikstad, men bor og arbeider i Oslo.

Kristin Winsents er musikksjef i NRK P13. Winsents har jobbet med musikk på radio og TV i NRK i over 20 år, blant annet TV-programmet Lydverket, og som programleder, reporter og produsent i P1, P2, P3 og nå P13. Hun har også jobbet som musikkanmelder, vært medlem av arrangør- og turnè-utvalg i Kulturrådet og sittet i ulike juryer i Spellemannprisen.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.