FB Pixel

Panel: Film Festivals in Ukraine Today

Torsdag     16:00      Galleriet


Den 24. februar invaderte russiske tropper Ukraina. Denne paneldebatten med representanter fra Odesa Film Festival vil fokusere på hvordan krigen påvirker filmfestivalene i Ukraina. Hvordan ukrainske festivaler reagerer på usikkerheten, hva deres tilpasningsstrategier er, og hvordan andre filmfestivaler kan hjelpe sine kolleger i Ukraina.

Panelet holdes på engelsk.

Representerer fra Odesa Film Festival:

Anna Machukh
Administrerende direktør for Odesa International Film Festival siden 2020. I løpet av 2011 – 2016 jobbet Anna som markedsdirektør for OAFF, ​​i 2017 var hun direktør for filmmarked for FIFF, og fra 2018 til 2020 hadde hun stillingen som Strategisk utviklingsdirektør for festivalen. Anna Machukh er også administrerende direktør for det ukrainske filmakademiet og medgründer av nettplattformen for den audiovisuelle sektoren DzygaMDB.

Alik Shpilyuk 
Kunstnerisk leder for det ukrainske filmakademiet, programdirektør for IFF «KROK», programrådgiver for Odessa IFF, filmprogramkurator, filmekspert

Ivanna Khitsinska
Produsent, koordinering av Film Industry Office of Odesa IFF, direktør for Film Industry Association of Ukraine

Moderator: Anika Salvesen

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.