FB Pixel

Skolevisning ungdomsskole

Film kan tilby trygghet, gjenkjennelse og en følelse av samhold, og kanskje er dette aldri viktigere enn i ungdomstiden. Dette programmet inneholder filmer fra hele verden som tar for seg vennskap, forelskelse, religion, mobbing og samfunnsbevissthet, filmer som kan inspirere og røre unge hjerter.

Armadila

En tretten år gammel jente sliter med å holde følelsene i sjakk, enten det gjelder hennes savnede hund eller gutten hun liker.

Les mer

Moving Forward

Sommeren nærmer seg slutten. I morgen flytter Misha til utlandet, mens Fanny blir igjen i hjembyen. 

Les mer

Leap

På en dag som alle andre, vender Alexandre hjem og oppdager at moren hans har forsvunnet.

Les mer

Angel/Demon

16 år gamle Maria er forvirret. Skal hun være tro mot Gud, eller stole på sine egne følelser?

Les mer

Metro6

I dag er en viktig dag for Zak, men alt går fryktelig galt. Under en innholdsrik busstur gjennomgår Zak en dypt personlig forvandling. 

Les mer

Super

Hver dag etter skolen, ser Violet en gruppe barn mobbe og gjøre narr av et annet barn. Konfrontert med denne urettferdigheten, blir Violet inspirert av den hun beundrer mest: en superhelt.

Les mer

Dansetimen/Skidagen/Skoleballet

Tre kortfilmer om drømmer, fordommer og ekskludering, basert på sanne historier fra flere barn og unge. Kortfilmene er en del av Redd Barnas kampanje om barns rett til lek og fritid.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.