FB Pixel

Animasjonsverksted

Bli med til animasjonens spennende verden!
 
I dette verkstedet skal vi lære å lage animasjonsfilm. Ved hjelp av en iPad og en animasjonsboks, skal vi få leker og figurer til å bli «levende» og gjøre de utroligste ting… Du får lære hvordan du kan lage dine egne cut out- figurer, men du kan også ta med deg dine egne leker og plastilinafigurer om du ønsker det (max 10 cm). Når vi har laget en kort historie, setter vi lyd til filmene og viser de frem på storskjerm før vi avslutter.  
 
På grunn av smittevern, vil kursholder holde avstand og instruere fra egen iPad. Kurset starter med en felles introduksjon på storskjerm, så det er viktig å møte presis. Hver kohort vil få en egen iPad og animasjonsboks til bruk under kurset. Dersom du ønsker å ta med din egen iPad, må du laste ned animasjonsappen iStop Motion på forhånd. 
 
Kursholder er Bente Aasheim. Hun har holdt animasjonsverksteder i snart 20 år, og har besøkt Kortfilmfestivalen jevnlig siden 2001. 
 
Tid: Lørdag 12. juni
Første kurs begynner kl 10.00
 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.