FB Pixel

IKD 8

Lemongrass Girl

I følge thailandsk overtro kan man avverge regn ved å plante sitrongress opp-ned under en åpen himmel.  Når skyene begynner å samles, får en ung produksjonsleder på et filmsett oppgaven i å gjennomføre denne tradisjonen. 

Les mer

Son of Sodom

Theo Montoya valgte i august 2017 Camilo Najar, kjent på nettet som Son of Sodom, som hovedperson i sin første spillefilm. En uke senere døde Najar av en heroinoverdose. Hvem var Son of Sodom?

Les mer

My Fat Arse and I

En morgen prøver en jente et par nye bukser, men de passer ikke helt. Hun bestemmer seg for å gå på en streng slankekur så raskt som mulig. 

Les mer

Trona Pinnacles

Gabrielle befinner seg i nærheten av Death Valley, med to foreldre som ikke lenger snakker med hverandre. Situasjonen virker umulig, før en uventet hendelse forandrer på alt…

Les mer

Happy Valley

Menneskene i  Hong Kong forsøker å beholde et snev av normalitet. En fortelling om åndelig utholdenhet i Hong Kong og et forsøk på ironi som ikke kan unngå å være emosjonelt.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.