FB Pixel

IKD 4

The Ballet of Service

På den internasjonale butlerskolen i Limburg blir folk fra hele verden opplært til å bli butlere for eliten. Under mye press lærer de de gamle måtene opptre på. 

Les mer

Maalbeek

Sabine er en overlevende fra 2016-angrepet på Maalbeek T-banestasjon, men har hukommelsestap. Det føles som om det skjedde med noen andre. Derfor prøver hun å fylle tomheten med bilder, fra en hendelse hun ikke husker. 

Les mer

Motorway 65

To søsken bor i industribyen Elefsina. En bro forbinder nabolaget deres, mest bebodd av Svartehavsgrekere, til et område bebodd av innvandrere med variert bakgrunn. Sosiale forskjeller skaper fiendtlighet, reflektert i de to søsknenes forhold.

Les mer

The Night Train

Oskar er på vei hjem med nattoget. Med en lang natt foran seg får han øyekontakt med Ahmad. For første gang møter han blikket til noen som føler det samme som ham.

Les mer

Reconstruction

En kort dansefilm som rekonstruerer en natt på 80-tallet da regissøren var 17 år og reglene var noe forskjellige.

Les mer

Inflorescence

Høst igjen på planeten Jorden. Et par roseblader i evig solidaritet står seg gjennom tordenværet. En romantisk konseptualisert natta-fortelling om motstand og overflødighet, eller den vanskelige ambivalensen rundt sannhet, drømmer, livet og kjærlighet. 

Les mer

Labor of Love

En ekspanderende følelse, som utfolder seg i nye bøyninger. Stroboskopiske farger – slående bølger, blodceller, nevroner – med en rolig voiceover som guider betrakteren gjennom en visceral reise.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.