FB Pixel

IKD 2

Tremendous Cream

Et klipp-og-lim-eksperiment med utdrag fra forskjellige hip hop-videoer og tekster, der framføringen er gjort av en datamaskin og klippingen er gjort av regissøren. Målet er å lage en matematisk perfekt 90-tallsvideo. 

Les mer

Bambirak

Når 8 år gamle Kati fra Afghanistan gjemmer seg i farens lastebil, må Faruk sjonglere arbeid i et nytt land og det å være enslig far. Mens forholdet deres blir sterkere, tester et møte med

Les mer

Nuevo Rico

Gjennom mystiske omstendigheter blir et søskenpar tildelt himmelske musikalske evner, som forandrer livene deres for alltid og gir dem stjernestatus i Reggaeton-sjangeren. Men de oppdager snart at deres nyfunnede berømmelse vil koste dem dyrt. 

Les mer

193 Octillion

193 Octillion er laget på én enkelt dag, og presenterer en gåtefull sekvens hentet fra arkivet fra den sene sovjetiske tiden – det siste nyhetsinnslaget skutt på film. 

Les mer

The Strange

Ni år gamle Amadeu drar på sommerleir for første gang. Mens dagene går må han konfrontere en voldelig situasjon som får ham til å gjøre opprør mot alt han har lært.

Les mer

My Uncle Tudor

Etter 20 år uten kommunikasjon reiser en filmskaper tilbake til oldeforeldrenes hus, hvor hun gikk gjennom traumatiserende hendelser som satte dype spor i henne for alltid. Familiesamlingen strider mot hennes forsøk på å legge fortiden

Les mer

What We Don’t Know About Mariam

Mariam går til et offentlig sykehus med sin mann og datter. Hun blør og har sterke smerter i magen. Etter medisinsk undersøkelse eskalerer ting mellom Mariam og mannen hennes.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.