FB Pixel

Panel: Kreativitet i koronaens tid

Viruspandemien våren 2020 skapte krise i film- og kulturbransjen, men inspirerte også norske filmskapere til å dokumentere den rare tiden vi lever i.
Et panel av eksperter og filmskapere vil se nærmere på «koronakunsten» og arbeidsprosessene bak. Er sant at kriser utløser kreativitet? Og kan den lære oss noe på lengre sikt enn annen filmkunst kan?

Panelet består av filmskapere Lilja Ingolfsdottir, Inge Wegge og Sara Margrethe Oskal, som alle har bidratt med kortfilmer til programmet, i tillegg til psykolog Jan-Ole Hesselberg.
Moderator er Vanja Ødegård. Samtalen vil foregå på norsk. ⁣

JAN-OLE HESSELBERG er psykologen fra og bak TV-suksessene Folkeopplysningen (NRK1) og Typisk deg med Petter Schjerven (TVNorge). Der har han vist oss hvor irrasjonelle vi mennesker kan være. Utenfor kjernetiden er han en aktiv debattant og er programleder i den podcasten Psykologlunsj. På dagtid tar han en doktorgrad i beslutningspsykologi og er programsjef i Stiftelsen Dam, en stiftelse som årlig deler ut nær 300 mill. kr til helseforskning og -prosjekter.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.