FB Pixel

Vi nærmer oss juleferie med stormskritt, men for festivalarbeidere er det jo aldri ekte ferie om vi ikke tar med oss litt arbeid hjem – derfor tenkte vi det var på sin plass å sende ut et lite notat om at vi har åpnet for påmelding av film til vår 45. utgave som går av stabelen fra 8. til 12. juni 2022, og det SKAL skje i byen vi savner mer enn noensinne, nemlig Grimstad!
Alle påmeldinger går gjennom FilmFreeway, og instruksjoner og regler finner du HER.
Påmeldingsfrist for norske filmer er 15. mars, 2022.
Kortfilmfestivalen er en Amanda- og Oscarkvalifiserende festival i kategorien norsk fiksjonsfilm, og vinnerfilmene vil automatisk bli med i kampen om en nominasjon. 


Vi ønsker dere en trygg og god julefeiring, og vi gleder oss til å få oppleve alt som har skjedd i kortfilmåret 2021/22!

* * *

We’re getting close to the holidays, but it wouldn’t be a real holiday if we didn’t take a little work home, would it – so we thought we’d send out a little reminder that we are open for submissions for our 45th edition which WILL take place 8th to 12th of June, 2022, in the town we miss more than anything, Grimstad!

All submissions go through FilmFreeway, and you can read the rules and submit HERE.
Deadline for international entries is 15th February, 2022.

We wish you all a safe and happy holiday, and we cannot wait to experience all the stories you’ve put on film over the past year!

 

 

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.