FB Pixel

Festivalmingling 2023

Kortfilmfestivalen er et av Norges største samlingssteder for film- og tv-bransjen, og vi ønsker å legge til rette for at alle fagfolk som besøker festivalen skal få mest mulig ut av det – både sosialt og faglig. Derfor har vi en rekke uformelle, men faglig orienterte treff på festivalprogrammet. Finn dine folk og bli (enda) bedre kjent!

 

 

MANUSMINGEL

Fredag 10. juni / kl. 20.00.

Kortfilmfestivalen har i år gleden av å invitere til Manusmingel – et uformelt treff for manusfolk fra fjern og nær.

Jobber du som manusforfatter, studerer manus, eller har du annen faglig og profesjonell interesse av manusarbeid? I år har Kortfilmfestivalen et særlig fokus på manus i festivalprogrammet, og inviterer derfor til en uformell samling hvor du kan treffe gamle kjente og lære nye kolleger å kjenne, utvide nettverket eller simpelthen bare henge med hyggelige folk med samme interesse for å få ord på en side til å bli magi på lerretet.

Forfriskninger vil bli servert!

 

NORSKE FILMREGISSØRER INVITERER

Fredag 9. juni / kl. 13.00

Ta deg en liten pause fra kinosalen og møt kjente og ukjente regissørkolleger.   

Norske filmregissører inviterer sine medlemmer og alle regissører som er tilstede på festivalen til en hyggelig samling med forfriskninger og snacks. 

 

 

NORSK FILMINSTITUTT INVITERER

Lørdag 10. juni / kl. 18:30 / Hestetorget

Norsk filminstitutt har gleden av å invitere alle festivalens deltakere og gjester til en samling i forkant av Kortfilmfestivalens prisutdeling.

Kom, møt gamle og nye kjente over et forfriskende glass, snakk om filmer dere har sett, gjett hvem som får pris, og ta et glass til i forberedelsen til årets prisutdeling!

 

 

INDUSTRY BRUNCH

Fredag 9. juni / kl. 14:00–15:00 / Apotekergaarden

Gjør deg klar for mingling og årets Industry Brunch!

Norsk filminstitutt gleder seg over atter å kunne invitere norsk og internasjonal filmbransje til gode munnfuller og hyggelig samvær på Apotekergården.

Hils på gamle kjente, møt nye likesinnede, og utvid nettverket med nye venner og kontakter. Vi står for vin og tapas – alt du trenger er å ta med godt humør!

 

MØT DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN!

Torsdag 8. juni / kl. 15:00 / Galleriet, Kulturhuset

Hvorfor er Den kulturelle skolesekken (DKS) viktig for deg som filmskaper? DKS er en nasjonal ordning som sikrer skoleelever i Norge kunst- og kulturopplevelser som del av skolehverdagen. DKS er en viktig arena for visning og formidling av film.

For deg som er filmskaper er DKS et potensielt arbeidsmarked og visningsarena, og en god mulighet til nære møter med et ungt og ærlig publikum. Vil du vite mer om hvordan det fungerer? Velkommen til infomøte og mingling med filmprodusenter fra DKS.

DKS byr på mat og drikke!

 

 

Vi anbefaler også å ta en titt på resten av det offisielle sosiale programmet vårt, hvor alle arrangementer er en ypperlig sjanse til å bli kjent med andre filmfolk i avslappede omgivelser:

Vi organiserer for eksempel både morgenbad og båttur med reker hver dag under festivalen, vi tar deg med på ølsmaking og omvisning hos Nøgne Ø, Norsk filmklubbforbund holder filmquiz på Hestetorget, og selvfølgelig er det både åpnings- og avslutningsfest. Ikke glem frokost dagen derpå på søndagen!

Klikk her for å se hele det sosiale programmet som arrangeres av Kortfilmfestivalen, inkludert hvor & når alt skjer.

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.