FB Pixel

We’ll Go to Neuilly Inch’Allah

On ira à Neuilly inch'Allah

Vi hører unge arbeidere fra Velib, et Parisisk sykkelutleieselskap, sin første streik. Vi hører de lære hvordan de skal drive og organisere en demonstrasjon, med det typiske språket fra arbeiderklassestrøk. Vi ser de reise fra utkanten til av Neuilly til Velibs hovedkvarter i byen. 

Lyd-regissør Mehdi Ahoudig begynte karrieren sin med kontemporær dans og teater før han gikk over til radio. Dokumentarene hans har ambisiøse lydbilder. Han har undervist i dokumentar-lydteknikker ved Arles siden 2002. I 2010 vant han Europaprisen for lyddokumentar i Berlin.

Anna Salzberg begynte å lage dokumentarer i videoverkstedet i Santé fengsel i Paris i 2001. I dag lager hun med eksperimentelle kortfilmer på Super 8-kamera og jobber med en dokumentar om femininitet sett gjennom et mor-datter forhold. Hennes første dokumentarfilm, Malaises, som de lagde sammen med  Éléonore Merlin mellom 2007 og 2008 vant Images Rotary sin Young Reporter pris.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.