FB Pixel

The Archivists

I en dystopisk fremtid oppdager en omreisende trio av musikere et forlatt hus – en relikvie fra den gamle verden. Mens bandet utforsker huset, snubler de over et skjult rom fullt av dyrebare gjenstander fra en svunnen tid. Tidsskrifter, bøker, bilder og selvfølgelig musikk. Blant gjenstandene er det spesielt en vinyl-plate som fanger bandets oppmerksomhet: The Age of Consent, av 80-talls synthpop-gruppa Bronski Beat. Når de prøver å tolke de falmede tekstene til et av sporene, tar inspirasjonen over.

Igor Drljača

Igor Drljača er assisterende professor ved Instituttet for teater og film ved University of British Columbia. Han fullførte sin mastergrad i filmproduksjon ved York University i 2011. Han driver produksjonsselskapet Timelapse Pictures med filmskaper Albert Shin. Han var mottaker av Ontario Art Council’s K.M. Hunter Artist Award for Media Arts i 2014. Filmene hans har blitt vist på hundrevis av festivaler, inkludert South by Southwest, Toronto, Telluride, Tampere, Palm Springs, Winterthur, Locarno International Film Festival, TIFF og Berlinale.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.