FB Pixel

Kompisar

De to kompisene Björn og Hampus flytter inn sammen. Hampus er utadvendt, glad i en fest og damer. Björn trives best hjemme, maler leiligheten og bygger romskipmodeller som hobby.
De har et åpent og sterkt vennskap, men hvor går grensen i de unge kompisenes forhold? 

Magnus Mork

Magnus Mork er en prisvinnende norsk regissør, manusforfatter og produsent. Han har en BA i Media Arts fra University of London og en BA i regi fra Filmskolen i Göteborg. Han debuterte med Kompisar i 2007, en film som blant annet tok hjem Nordisk Panoramas Nordic Talent Award, i tillegg til Kritikerprisen og Gullstolen for Beste kortfilm under Kortfilmfestivalen 2007. I 2010 vant han med Samaritan Amandaprisen for Årets kortfilm, i tillegg til Iris Prize, verdens største LHBTQ+ kortfilmpris som finansierer vinnerens neste film. Det ble til Burger i 2013 – en film som vant juryprisen for beste regi og ensemble under Sundance filmfestival i 2014. I 2017 var Mork med på å starte produksjonskollektivet Alternativet.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.