FB Pixel
NKD1 E DET MULIGT

E’ Det Muligt

Stavanger, 1968: En vennegjeng på fire gutter graver ned noen gamle kinesiske mynter i Stavanger sentrum og kastes ut i et arkeologisk sirkus som endrer verdenshistorien. Inspirert av faktiske hendelser.

NKD1 E DET MULIGT - regi

Maria Lavelle, Johannes Vikse Pedersen

Maria Lavelle er en norsk manusforfatter, produsent og regissør med en mastergrad fra NYU Tisch School of the Arts i New York. Som produsent har hun vist arbeider ved store festivaler i UA og Storbritannia. Hennes forrige kortfilm, Holy Jail, vant publikumsprisen for beste studentfilm ved den Oscarkvalifiserende Austin Film Festival. I 2021 grunnla hun produksjonsselskapet NOET i Haugesund.

Johannes Vikse Pedersen er en norsk regissør, født og oppvokst i Haugesund. Han har filmutdannelse fra University of Roehampton i London, hvor han mottok programmets høyeste utmerkelse for sin avgangsfilm, Petite. I 2021 jobbet han som script supervisor på Harald Zwarts Lange flate ballær III, og for tiden jobber han som reklameregissør for et byrå i Oslo.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.