FB Pixel

E’ Det Muligt

Stavanger, 1968: En vennegjeng på fire gutter graver ned noen gamle kinesiske mynter i Stavanger sentrum og kastes ut i et arkeologisk sirkus som endrer verdenshistorien. Inspirert av faktiske hendelser.

Maria Lavelle, Johannes Vikse Pedersen

Maria Lavelle er en norsk manusforfatter, produsent og regissør med en mastergrad fra NYU Tisch School of the Arts i New York. Som produsent har hun vist arbeider ved store festivaler i UA og Storbritannia. Hennes forrige kortfilm, Holy Jail, vant publikumsprisen for beste studentfilm ved den Oscarkvalifiserende Austin Film Festival. I 2021 grunnla hun produksjonsselskapet NOET i Haugesund.

Johannes Vikse Pedersen er en norsk regissør, født og oppvokst i Haugesund. Han har filmutdannelse fra University of Roehampton i London, hvor han mottok programmets høyeste utmerkelse for sin avgangsfilm, Petite. I 2021 jobbet han som script supervisor på Harald Zwarts Lange flate ballær III, og for tiden jobber han som reklameregissør for et byrå i Oslo.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.