FB Pixel

Here Ends the World We’ve Known

Ici s'achève le monde connu

Fransk Vestindia, 1645. Ibátali, en innfødt Kalinago gift med en fransk nybygger, legger ut på en farlig reise med Olaudah, en afrikansk slave på rømmen. Hun er villig til å ofre ham for å redde seg selv, men delte sår fører dem nærmere hverandre. Kan de gjenfinne menneskeligheten og frigjøres fra sine kolonialistiske skjebner?

Anne-Sophie Nanki

Anne-Sophie Nanki er en Afro-karibisk regissør og manusforfatter fra Guadeloupe. Hun begynte å studere film og teater som 18-åring, og tok senere eksamen ved Sorbonne Nouvelle universitetet. Som manusforfatter startet hun å bidra på kortfilmer, tv-serier som HBOs Exterminate all the Brutes, samt på spillefilmer som Sextape av Antoine Desrosières, som hadde premiere i Un Certain Regard i Cannes 2018. Here Ends the World We’ve Known er hennes første kortfilm som regissør, en historie hun nå bygger videre på for spillefilmen Here the New World Begins. Hennes misjon er å utforske tematikk rundt rase, kjønn og politikk, med fokus på de endeløse effektene av kolonialismen i dag og å finne deres røtter i fortiden.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.