FB Pixel

Action!

Slating eller filmklapping er en viktig del av filmprosessen, og skal sørge for en jevn flyt av informasjon gjennom filmingen. I sentrum av denne historien er en klapper og hans klappebrett. En klappesymfoni.

IKD1 ACTION! Arne Körner

Arne Körner

Arne Körner ble født i Hamburg i 1986. Etter endt lærlingtid som baker studerte han film av Wim Wenders ved Hochschule für Bildende Künste Hamburg, ved École Nationale Supérieure des Beaux-Arts i Paris, og tok eksamen fra Werner Herzogs Rogue Film School. 

Körners kortfilmer har blitt vist på over 100 filmfestivaler og mottatt flere priser. Mange filmer er distribuert av Light Cone Distribution og vises på realeyz.de og andre strømmetjenester. Körners spillefilmdebut, The Bicycle, hadde verdenspremiere ved Festival des Films du Monde de Montréal og mottok Prix du Jury, før den ble lansert på tyske kinoer. I 2021 hadde spillefilmen Gasman verdenspremiere på 41. Cairo International Film Festival. Også den ble lansert på tyske kinoer.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.