FB Pixel

Kortfilmprogram for Videregående skole

Hvert år setter Kortfilmfestivalen sammen et kortfilmprogram for skolene i Grimstad-området. 

Lidenskap for film kan begynne i veldig ung alder. Derfor er det viktig for oss i Kortfilmfestivalen å tilby et godt og variert program som kan glede og inspirere barn og ungdom.  

Dad’s Sneakers

Et innblikk i de siste timene av 13 år gamle Sashas liv på en internatskole for barn uten foreldreomsorg. Han er en av de heldigste – en amerikansk familie adopterte ham til slutt. I dag

Read more

Enomena

Anna er en begavet, men usikker 17-åring som desperat ønsker å passe inn. Den tøffe kjæresten hennes presser henne til å lure albanske Jo inn i en felle, slik at han kan mobbe dem etterpå.

Read more

Out of Stock

Tiden holder på å renne ut for Anna, som kommer hjem fra skolen for å gjøre ferdig sitt siste skoleprosjekt. Hennes eneste hindring: hennes eget hjem.

Read more

Kakerlakkene

I en dystopisk by på randen av kollaps etter at kakerlakkene har tatt over, sender et brorskap 17 år gamle Tim på et oppdrag for å sprenge kakerlakkenes reir for å redde hjembyen hans.

Read more

It’s OK to Say No

16 år gamle Jane er omgitt av seksuelt press fra sosiale medier, TV-programmer og hennes «venner» fra skolen. Når det blir oppdaget at hun liker en gutt fra klassen sin og han liker henne tilbake,

Read more

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to deliver newsletters. You can unsubscribe at any time by following a link in the email.