FB Pixel

Kortfilmprogram for Videregående skole

Hvert år setter Kortfilmfestivalen sammen et kortfilmprogram for skolene i Grimstad-området. 

Lidenskap for film kan begynne i veldig ung alder. Derfor er det viktig for oss i Kortfilmfestivalen å tilby et godt og variert program som kan glede og inspirere barn og ungdom.  

Dad’s Sneakers

Et innblikk i de siste timene av 13 år gamle Sashas liv på en internatskole for barn uten foreldreomsorg. Han er en av de heldigste – en amerikansk familie adopterte ham til slutt. I dag

Read more

Enomena

Anna er en begavet, men usikker 17-åring som desperat ønsker å passe inn. Den tøffe kjæresten hennes presser henne til å lure albanske Jo inn i en felle, slik at han kan mobbe dem etterpå.

Read more

Out of Stock

Tiden holder på å renne ut for Anna, som kommer hjem fra skolen for å gjøre ferdig sitt siste skoleprosjekt. Hennes eneste hindring: hennes eget hjem.

Read more

Kakerlakkene

I en dystopisk by på randen av kollaps etter at kakerlakkene har tatt over, sender et brorskap 17 år gamle Tim på et oppdrag for å sprenge kakerlakkenes reir for å redde hjembyen hans.

Read more

It’s OK to Say No

16 år gamle Jane er omgitt av seksuelt press fra sosiale medier, TV-programmer og hennes «venner» fra skolen. Når det blir oppdaget at hun liker en gutt fra klassen sin og han liker henne tilbake,

Read more

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.