FB Pixel

Påmelding for 2022 er nå stengt!

Norske filmer ferdigstilt etter 15. mars 2022 kan meldes på i følgende kategorier:

  • NORWEGIAN SHORT FILM
  • SHORT DOCUMENTARY (Note: Norwegian and International films are in the same competition)
  • NORWEGIAN MUSIC VIDEO

Kortfilm kan være opptil 35 minutter.
Dokumentarfilmer kan være opptil 40 minutter.

Filmen må være ferdigstilt etter 15. mars 2022.
Filmens regissør eller hovedprodusent må være norsk statsborger eller bosatt i Norge.
Non-English speaking films must have English subtitles.

FRIST FOR PÅMELDING ER 15. MARS, 2023. 

En forhåndskomité til hver kategori oppnevnt av Kortfilmfestivalen velger ut og programmerer filmene. For filmer som velges ut til festivalen, vil vi be om en høyoppløselig fil for kinovisning i Grimstad. Standard format er DCP for kinovisning og h.264 for vår digitale utgave og marked. More about screening formats here.

Påmeldingsavgifter 2023:

Norsk kortfilm, kr. 250,-

International Short Documentary, NOK 150,-

All påmelding går via FilmFreeway.com, hvor du må opprette en gratis brukerprofil for din film.  Her laster du opp påsynsfil direkte eller legger inn lenke til ekstern plattform. Filmens side bør ha både norsk og engelsk omtale (helst 350 tegn eller mindre), tekniske spesifikasjoner og informasjon om regissør, filmens lengde, format, produksjonsår, navn på alle fagfunksjoner, samt stillbilder og ev. trailer. Omtale og informasjon som legges inn på filmsiden er den vi benytter om filmen kommer med. Ved manglende informasjon vil det stå «"information not provided".

Please Pass på å aktivere varsling på mail fra FilmFreeway-kontoen din, da festivalen vil kontakte alle gjennom denne funksjonen.

Les reglene nøye før påmelding. Kortfilmfestivalen er ikke ansvarlig for påmelding av filmer som ikke oppfyller kriteriene for å kvalifiseres til konkurranse.

The 45th Norwegian Short Film Festival Awards (International awards are marked *):

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.