FB Pixel

Slik ser du Kortfilmfestivalen live

Ikke glem å få med deg live-sendingene på årets program! Møter med filmskapere, fagsnakk, paneldebatter, og prisseremoni ser på på vår hjemmeside eller Facebook.  

Kortfilmfestivalens 2021-utgave er lagt til rette for at du kan se kortfilm når og hvor du vil gjennom festivaluka – på stranda, på hytta eller i badekaret, midt på natta eller tidlig om morgenen. Det meste av programmet er tilgjengelig fra onsdag 9. juni, men ikke alt. Noen av de viktigste programpostene strømmes direkte fra vårt festivalstudio før de legges ut på nett, og de ser du best live:

  • daglige samtaler med regissørene bak årets norske kortfilmer, kortdokumentarer og musikkvideoer.
  • fagsnakk med ledende manusforfattere og paneldebattene om kritikk mot offentlig støtte til kultur and kjønnsbalanse i norsk musikkvideo
  • åpningsseremoni onsdag 9. juni kl. 20.00 og prisseremoni med utdeling av Gullstolen og andre priser lørdag 12. juni kl. 21.00

Live-innhold kan strømmes to steder: på kortfilmfestivalen.no og på våre Facebook-sider.  Kanalene har også en chat-funksjon der du kan stille spørsmål til deltakerne i panelsamtalene.

Følg årets festival live!

Nyhetsbrev i footer

Receive our newsletter

Your personal information will only be used to send out newsletters. You can unsubscribe at any time by clicking on a link in the email.