FB Pixel

Film talks: Norwegian screenwriters

Tidspunkt: Tilgjengelig til og med 20. juni 

Møt fire av Norges fremste manusforfattere til fagprat! Alle fire er aktuelle med kritikerroste prosjekter som med sine miljø- og karakterskildringer har satt spor i samfunnsdebatten så vel som i publikums hjerter. Som regissører og serieskapere har de også sittet i førersetet når manus er blitt til levende bilder. Hvordan griper de an selve skriveprosessen? Hva er fordelen med å skrive sammen med andre, sammenliknet med å ha kontrollen selv? Og hvordan klarer de å skape personer på papiret som blir mer enn «karakterer» eller prismer for ulike tema, men mennesker som føles virkelige for oss?

The panel consists of Yngvild Sve Flikke (Ninjababy) Itonje Søimer Guttormsen (Gritt), Guro Brusgaard (HIM) and Linn-Jeanethe Kyed (Rådebank - season 2).Ninjababy) Itonje Søimer Guttormsen (Gritt), Guro Brusgaard (HAN) og Linn-Jeanethe Kyed (Rådebank ? sesong 2).

Åpent for spørsmål fra publikum. Sjekk ut de fire filmskapernes kortfilmer i dette programmet.

Prisseremoni

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.