FB Pixel
The winner of the Spark Award is awarded NOK 50.000,- presented by Altibox, along with marketing and distribution on Altibox streaming platform. The award goes to a filmmaker who?s boldness and creative talent Altibox wishes to honor and offer further support.

Bente Maalen er produsent og produksjonsleder på kortfilm og spillefilm og har etablert produksjonsselskapet Blaane i Trondheim. Maalen har flere års erfaring som arrangementsprodusent og programmerer fra filmfestivaler som Kosmorama og Ramaskrik. På midten av 2010-tallet beveget hun seg over til den produserende filmbransjen. Først som produksjonskoordinator og deretter som produksjonsleder blant annet på Den 12. mannHeimebane and Håp. I 2018 etablerte hun sitt eget produksjonsselskap, Blaane Film, som har produsert to kortfilmer, og som har flere nye prosjekt på gang.

sveinaronsen

SVEIN ARONSEN er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

toretomter

TORE TOMTER jobber som konsulent for Altibox i forbindelse med innkjøp av kortfilm, dokumentarer og animasjonsfilmer. Han jobbet tidligere i NRK, og var fra 1991 innkjøpsansvarlig for dokumentarer.

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.