FB Pixel

Fagsnakk: Jonas Matzow Gulbrandsen + Zbigniew Preisner

Lørdag     14:00     Pan

Fagsnakk er en serie hvor vi inviterer filmskapere til en samtale rundt arbeidsprosesser med fokus på samarbeid mellom fagfunksjoner. I denne utgaven møter vi regissør Jonas Matzow Gulbrandsen og komponist Zbigniew Preisner (på Zoom). 

JONAS MATZOW GULBRANDSEN Jonas er en prisvinnende regissør og manusforfatter som ble uteksaminert fra den nasjonale polske filmskolen i Lodz (PWSFTviT) i 2011. Hans kortfilmer Darek (2009) og Everything Will Be Ok (2011) har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser. I 2017 lanserte han sin første spillefilm Skyggenes Dal, som hadde sin verdenspremiere i Toronto.

ZBIGNIEW PREISNER er Polens ledende filmmusikkkomponist og regnes for å være en av de mest fremragende filmkomponistene internasjonalt. Han er mest kjent for sitt samarbeid med regissøren Krzysztof Kieślowski, og da særlig for De ti bud, Tre farger-trilogien og Veronikas to liv.

Første del av arrangementet med kun Gulbrandsen foregår på norsk. Andre del med Preisner på Zoom blir på engelsk. Varighet er på rundt en time og det åpnes for spørsmål fra publikum. 

Velkommen!

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.