FB Pixel

Skolevisning for de minste

Lidenskap for film kan begynne i veldig ung alder. Derfor er det viktig for oss i Kortfilmfestivalen å tilby et godt og variert program som kan glede og inspirere de aller minste. Dette programmet sikter seg inn på elever i barneskolen, med gøyal Pixar-inspirert animasjon i filmer som «Treasure» og «Le cri», stopmotion-animerte filmer som «The Landing», og filmer som også tilbyr litt tankegods og kan få barna til å reflektere, som «Innestengt» og «The Great Overflow».

#Innestengt

Mars 2020. Skolene stenger, og undervisningene skjer hjemmefra. Et viktig historisk tilbakeblikk på denne rare første perioden da Norge stengte ned.

Les mer

Treasure

To oppdagelsesreisende på jakt etter en glemt skatt forstyrrer romantikken mellom en blekksprut og hans elskede.

Les mer

Le cri

Et forferdelig skrik gjennomborer stillheten i en søvnig bolig. Hva har skjedd? Etterforskningen begynner.

Les mer

The Great Overflow

Etter en gigantisk flod flyter Pää nedover elva på taket av huset sitt. Snart får han selskap av Nif, og sammen reiser de nedover og ut i havet.

Les mer

The Landing

En jente tilbringer dagen i en dyrehage med moren sin og en haug med andre turister. Plutselig dukket et ukjent skip opp i brygga, og to merkelige skapninger trer ut. 

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.