FB Pixel

4 x norsk kortfilm

Fire navn er ikke til å komme utenom denne kino- og TV-våren. Selvsagt har du hørt om dem: Itonje Søimer Guttormsen (Gritt), Yngvild Sve Flikke (Ninjababy) og Guro Brusgaard (Han) har premiere på nye kinofilmer som alle er vist på internasjonale festivaler. Mens Linn-Jeanethe Kyed nylig vant flere Gullruten-priser for andre sesong av serien Rådebank. Og selvsagt har de også laget glitrende, ekspressive, fantasifulle kortfilmer som du kan se i dette programmet.

Gå heller ikke glipp av samtalen mellom de fire om manusskriving, live lørdag 12. juni kl 12.00.

Sirkus

Etter en kveld på byen tar 28 år gamle Ida med en eldre, ukjent mann fra Balkan hjem på nachspiel. Det utvikler seg til et spill der Ida tilsynelatende har full kontroll. 

Les mer

Tuba Atlantic

Med bare seks dager igjen å leve, ønsker Oskar å forsones med broren etter år med bitter konflikt. Han får hjelp av vestavinden, en dødsengel med tannregulering og en veldig stor tuba. 

Les mer

Eple

Eple handler om livet i skjæringspunktet mellom lykke og smerte, om ønsket om å holde fast det som er godt, og innsikten i at alt går videre. 

Les mer

Retrett

Retrett handler om bevegelseskunstneren Gritt (Birgitte Larsen). Via hennes indre stemme får vi innblikk i et sinn som utrettelig prøver å skape sammenheng i tilværelsen.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.