FB Pixel

IKD 6

Benztown

En by blir drevet til vanvidd. Byen Stuttgart slår hardt tilbake mot trafikkaoset, med voldsomme konsekvenser. Andre byer følger kanskje snart etter.

Les mer

IEVA

En test blir utført for å se hvordan en hund og en humanoid robot reagerer på hverandre. Kanskje en annen livsform ikke ville være like kritisk til hva det vil si å være i live?

Les mer

Gold is Eating People

Et gammelt kinesisk ordtak lyder: ”Folk dør for rikdom; fugler dør for mat.” Dette er en lignelse om grådighet, en satire og refleksjon over menneskets onde natur.

Les mer

Stolen Fish

Fra Gambia eksporterer kinesiske selskaper fisk til Europa og Kina for å mate dyr i industrielt oppdrett. Slik blir gambiere fratatt sin primære proteinkilde, og overfiske ødelegger marine økosystemer. 

Les mer

Life on the Horn

I flere tiår har giftig avfall blitt deponert ulovlig ved kysten av Somalia. Tsunami-jordskjelvet i 2004 skadet de forgiftede containerne, som førte til spredning av sykdommer. Mange ble tvunget til å bo med ettervirkningene.

Les mer

Nyhetsbrev i footer

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.