FB Pixel

IKD 6

Benztown

En by blir drevet til vanvidd. Byen Stuttgart slår hardt tilbake mot trafikkaoset, med voldsomme konsekvenser. Andre byer følger kanskje snart etter.

Read more

IEVA

En test blir utført for å se hvordan en hund og en humanoid robot reagerer på hverandre. Kanskje en annen livsform ikke ville være like kritisk til hva det vil si å være i live?

Read more

Gold is Eating People

Et gammelt kinesisk ordtak lyder: ?Folk dør for rikdom; fugler dør for mat.? Dette er en lignelse om grådighet, en satire og refleksjon over menneskets onde natur.

Read more

Stolen Fish

Fra Gambia eksporterer kinesiske selskaper fisk til Europa og Kina for å mate dyr i industrielt oppdrett. Slik blir gambiere fratatt sin primære proteinkilde, og overfiske ødelegger marine økosystemer. 

Read more

Life on the Horn

I flere tiår har giftig avfall blitt deponert ulovlig ved kysten av Somalia. Tsunami-jordskjelvet i 2004 skadet de forgiftede containerne, som førte til spredning av sykdommer. Mange ble tvunget til å bo med ettervirkningene.

Read more

Prisseremoni

Receive our newsletter

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.