FB Pixel

Zolle: Resign

En kvinne er fanget i limbo mellom levende og døde, mellom minne og virkelighet. Hun var innvandrer, men hadde aldri trodd at hun selv i døden skulle vandre rastløst, uten å høre til. Den kinesisk-amerikanske komponisten Du Yun har skrevet operaen Zolle om kvinnen, og i denne abstrakte animerte kortfilmen byr regissør Kristian Pedersen på sin grafiske tolkning av hennes ensomhet og lengsel.

Kristian Pedersen

Filmskaper og designer Kristian Pedersen er utdannet MA i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Som animatør og designer ved Mikrofilm i Oslo har han tidligere produsert animerte poetiske filmer i samarbeid med Gasspedal, forlaget Gyldendal og Nasjonalbiblioteket. Kristian har utviklet en distinkt visuell signatur og fortellerstil, og filmene hans Bøyg og Little Boy har vært vist på festivaler for film, animasjon, litteratur og poesifilm. Han ble tildelt Goethe-instituttets filmpris på Zebra Poetry Film Festival i Berlin.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.