FB Pixel

Youthful Dreams

Youthful Dreams

Youthful Dreams feirer ungdomsfantasi og -kreativitet midt i et opptog av forskjellige opplevelser. To venner faller inn i de beste minnene om livets større bilde og dets snarveier. Midt i korona-lockdown holder den ene av dem seg til en enkeltgjenstand, en fotball, som minner ham om de varme fargene av sine opplevelser.

Ibrahim Amaev

REGISSØREN SIER:
Etter å ha sett ‘Moderne Tider’, regissert av Charles Chaplin, stilte jeg alltid et spørsmål om hvordan filmen uten dialog formidler historien fysisk og med ansiktsuttrykk. Det var et middel til å gi publikum en følelse, i stedet for underholdning.

Filmen inspirerte meg til å eksperimentere med film, og jeg valgte Medier og kommunikasjon på Drømtorp Videregående Skole i tre år. Etter endt utdanning ønsket jeg å lære mer om skuespill og var bestemt på å studere i London på grunn av Identity School of Acting, en skole som gir multietniske studenter sjansen til å vokse og trene profesjonelt som skuespillere. Jeg fikk et bredere perspektiv når det gjelder forståelse av karakterer, både på lerret og teaterscene – noe som hjelper videre med å regissere karakterer. Jeg planlegger å investere i filmkarrieren i Norge fremover.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.