FB Pixel
SEXUALITY

Vanam: Sexuality

Vanam: Sexuality

Sexuality ble til da Lily McMenamy (24) og Vanja Vestenfor (24), uten å vite om det, ble gjort lydopptak av mens de diskuterte. Tematikken er unge mennesker som ikke er i kontakt med sin egen seksualitet. Teksten i låta er altså fragmenterte utdrag fra samtalen dem imellom. Musikkvideoen ble eksklusivt lansert av Love Magazine UK 4 mai 2018.

Klar_15.11.2017 045

Andrea Eckerbom, Stein Johan Grieg Halvorsen

Andrea Eckerbom er en forfatter og regissør født i Stockholm 1981. Hun ble utdannet på filmskole i Perth, Australia 2003 med en grad i filmredigering og regi. Hun har hatt regi på over 100 reklamefilmer og hennes første spillefilm har premiere høsten 2019.

Steinjo er godt kjent i Norge, både som regissør, humorist og komponist. Hans sans for humor blir ofte gjenspeilet i hans opptredener med en musikalsk ’touch’, og har ført til suksess både innenfor TV, spillefilmer og reklame. Hans mest populære verker er tv-seriene Slå på ring og Påpp & Råkk.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.