FB Pixel
Ungene

Ungene

Ungene

En 12 år gammel gutt er alene med ansvaret for sine yngre søsken. Alene i flere dager begynner usikkerheten hans å gå over i desperasjon og frykt. En ny følelse av maskulinitet slippes løs når han finner en pistol, noe som leder ham inn i et destruktivt spor.

Ina Lerner Grevstad

Ina Lerner Grevstad

Ina Lerner Grevstad er regissør og manusforfatter basert i Bergen, med en visuell stil som er lekende og politisk relatert til sosial tematikk. Hun har utdannelse fra GITIS, det russiske Academy of Theater Arts og var med i Berlinale Talents i 2013. Filmene hennes har mottatt flere nominasjoner og priser ved nasjonale og internasjonale festivaler, samt nominasjon ved Kulturdepartementets menneskerettighetspris i 2013. Hun er også mottaker av Statsstipendet for unge filmkunstnere. Hennes seneste arbeider er komiserien INGEN RETUR (2018) og UNGENE (2020). Siden 2019 har hun vært i utvikling med tv-serien SVIK (Mer Film) og en spillefilm med Nordisk Film.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.