FB Pixel

The Debris

Endlich wieder möglich

For Fabian er det en lek: Å finne heterofile menn som er nysgjerrige, ta dem med hjem og kle av dem plagg for plagg. For Martin er alt en helserisiko. Inntil han møter Fabian.

MV1 - 10. Cabin Fever - regissør

Nino Klingler, Frédéric Jaeger

Frédéric Jaeger, født i 1984, studerte film og filosofi ved Free University i Berlin samt kunst og medier ved Berlin University of the Arts. Kortfilmene hans har blitt vist på festivaler som Go Short, Max Ophüls Preis og Underdox, samt i Dresden, Hof, Oslo, Grimstad, Paris, București, Moskva og São Paulo. Før han begynte å lage filmer, jobbet han i tjue år som filmkritiker og som festivalprogrammerer i ti år.

Nino Klingler, født i 1984, er en filmskaper og filmkritiker bosatt i Berlin. Han samarbeider alltid på filmprosjektene sine og har laget flere kortfilmer og en webserie. Filmene hans har blitt vist på festivaler i Berlin, Hof, Paris, Nijmegen, São Paulo, med flere. Som filmkritiker publiserer han hovedsakelig i det tyskspråklige magasinet critic.de. Ved siden av å lage filmer, jobber Nino som prosjektleder for NGO-en Allianz Foundation. Han studerte film og filosofi i Berlin og Istanbul.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.