FB Pixel

Synne Sanden – Skeleton (Øyvind Blikstad Remix)

Historien om et destruktivt forhold. Det er en visualisering av manipulasjonen og aggresjonen i et slikt forhold. Om å bli ødelagt av en annen og den ømhet og sinne som oppstår når man føler seg underlegen. Musikkvideoen ble skutt i et svart tomt rom og det mektige og episke landskapet i Jutulhogget.

Simon Matthew Valentine, Synne Sanden

Simon Valentine er en norsk-britisk selvlært regissør, manusforfatter og filmfotograf som har jobbet profesjonelt i norsk film og tv siden 2007. Karrieren har tatt mange vendinger og ført til en bred erfaring både med live videokunst som han har skapt for artister som Karpe Diem, Madrugada og Cezinando – og egen filmprosjekter vist på internasjonale festivaler og sendt bla. på Aftenposten. Synne Sanden er artisten og komponisten bak låta Skeleton. Synne og filmskaper Simon Matthew Valentine skapte sammen et konsept for Skeleton der de bruker dans, scenografi, masker og de ulike locationene til å formidle denne vonde historien. Synne og Simon jobber svært tett der begge er involvert i alle avgjørelser.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.