FB Pixel

Stump the Guesser

Stump the Guesser

I dette herlig absurde postmoderne melodramaet, påstår en tivoliartist å kunne gjette seg frem til svaret på hva som helst. Men plutselig slutter triksene hans å virke. Og så blir han uvitende forelsket i søsteren han trodde han hadde mistet. Han bestemmer seg for å vitenskapelig motbevise teorien om arvelighet så han kan gifte seg med sin kjære.

Guy Maddin, Evan Johnson, Galen Johnson

Guy Maddin, Evan Johnson, Galen Johnson

Guy Maddin ble født i 1956 i Winnipeg, Canada, og er en regissør, forfatter, installasjonskunstner og filmfotograf. Han har regissert 12 langfilmer og en lang rekke kortfilmer. Han blir gjerne kalt «den kanadiske David Lynch, og hans filmer er typisk absurde og drømmeaktige, og refererer tungt til stumfilmepokens estetikk. Siden 2011 har Maddin samarbeidet med Galen Johnson og Evan Johnson i det Winnipeg-baserte filmskaperkollektivet Development Ltd.

Evan Johnson studerte film og filosofi ved University of Manitoba. Han ble oppdaget av Guy Maddin, som han co-regisserte sin første spillefilm, The Forbidden Room, med.

Etter fullførte arkitekturstudier og år med praksis, mottok Galen Johnson en Canadian Screen Award-nominasjon for sitt arbeid som produksjonsdesigner og komponist for The Forbidden Room. Siden da har han co-regissert med Guy Maddin og Evan Johnson på spillefilmer som The Green Fog og andre eksperimentelle prosjekter.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.