FB Pixel
Never_look_back_poster

Se aldri tilbake

Se aldri tilbake

Hvor mye er du villig til å dele med vennene dine, vil de være der for deg eller dra? En film om nære vennskap. Carina (14) og Jamila (14) vokser opp på Ammerud, Oslo tidlig på 90-tallet. Denne kortfilmen utforsker kraften i vennskap, hvordan alt kan endre seg hvis én person ser deg og bryr seg om deg. Kortfilmen er basert på virkelige hendelser fra regissørens oppvekst i Groruddalen.

Linda Bournane Engelberth

Linda Bournane Engelberth

Linda Bournane Engelberth (født i 1977) er en norsk-algerisk kunstner med base i Oslo. Hun har et videregående fagbrev i foto og en BA i kunsthistorie. Hennes siste utstilling inkluderer Die Haus der Photographie, Deichtorhallen, Hamburg, Fotogalerie Wien, Spriten Kunsthall i Skien, blant flere andre utstillinger i Norge. Hun er representert av VII Photo Agency, i New York, et av verdens mest anerkjente fotobyråer. Bournane Engelberth har vunnet flere priser for sitt arbeid. Dette er hennes første kortfilm.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.