FB Pixel
NKD - Phoenix

Phoenix

Den sanne historien om Elisabeth som mottar en dødsdom på et sykehus i Norge. Ved hjelp av venner kommer hun seg til et sykehus i New York i håp om å redde livet. I storbyen møter hun en løshund som hun adopterer, men under kreftbehandlingen slår også Covid-19 til. En film om å beholde troen i de mørkeste stunder.

NKD - Elisabeth Rasmussen

Elisabeth Rasmussen

Elisabeth Rasmussen er en Samisk filmskaper fra Tromsø og grunnlegger av Wonderline Productions. Hun har en mastergrad i Media og kommunikasjon fra City University of London og en bachelor i filosofi fra Universitetet i Tromsø.

Jobben som gjestekoordinator for Tromsø int. filmfestival og markedsansvarlig for Aurora kino inspirerte henne til å lage sin første kortfilm. Med sin lidenskap for historiefortelling og fryktløse perspektiv har hun etablert seg som et fremadstormende talent i filmbransjen. Hennes prisvinnende regidebut, The Heart of Bruno Wizard (2013), ble solgt til Netflix og SVT. Hun regisserte også den Gullruten-nominerte dokumentarserien Sofa (2014-2017) for NRK. Phoenix, hennes seneste kortfilm, har blitt kjøpt av Altibox og NRK.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.