FB Pixel

Old Tricks

Bestemor og bestefar har alltid elsket sitt rolige liv i leiligheten, men i en tid med tvungen isolasjon føles hjemmet som et fengsel, og en gammel følelse returnerer: kjedsomhet. 

IKD4 OLD TRICKS Edoardo Pasquini, Viktor Ivanov

Edoardo Pasquini, Viktor Ivanov

Edoardo Pasquini er en tidligere lærer, som i 2018 tok en karriere-U-sving for å bli klipper og regissør. Han er født og oppvokst i Italia, men de siste årene har han regissert kortfilmer i Polen, Frankrike, Italia og Kenya. Han har spesialisert seg i “seriøs komedie». Ambisjonen hans er å lette på humøret til publikum og få dem til å le om mulig. 

Viktor Ivanov er en regissør, født og oppvokst i Bulgaria. Han er for tiden basert i Sofia, men prosjektene hans finner sted over hele Europa. Målet hans er å fange så autentiske og rå følelser som mulig. Vitalitet er nøkkelen til hans stil, derav de konstante kamerabevegelsene. For å unngå å manipulere virkeligheten og sterilisere miljøet, stripper han hvert bilde ned til sine kjerneverdier og gir rom improvisasjon. På denne måten gjør han det fullt av liv.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.