FB Pixel

Nocturnal Girls

Nocturnas

Luna rømmer hjemmefra midt på natten. Et tilfeldig møte med en gruppe drag queens gjør at hun revurderer sine idéer om hva som definerer en familie.

SP OsloFusion NOCTURNAL GIRLS - Maria Sánchez, Pau Canivell, Rubén García

Maria Sánchez, Pau Canivell, Rubén García

Maria Sánchez har eksamen i audiovisuell kommunikasjon fra Pompeu Fabra University og en mastergrad i motestyling, reklame og audiovisuelle medier fra LCI Barcelona. Hun skriver noveller, poesi og filmmanus, og har mottatt priser som Permi Recerca Jove modalitat Reginó (2018), Narrative Prize Sambori Òmnium Cultural (2018), Terenci Thos i Codina (2017-2018) og XXXIX Mostra literària del Maresme (2022), m.fl. 

Pau Canivell har eksamen i audiovisuell kommunikasjon fra Pompeu Fabra University og en mastergrad i filmregi fra ECI. Dokumentaren hans, Tacones Sobre Ruedas (2022), fikk nasjonal kinolansering. Han satt i Giornate degli Autori-juryen under filmfestivalen i Venezia i 2023, og er ambassadør for Europaparlamentets LUX Audience Award. For scenen har han vært med å skape og opptrådt i stykker på Sala Beckett. Han er for tiden på turné med orkesterleder Jordi Savall, hvor han organiserer og filmer konserter.

Rubén García Fernández har eksamen i audiovisuell kommunikasjon fra Pompeu Fabra University og som skuespiller fra El Timbal. Bak scenen har han spesialisert seg innen produksjonsdesign og manus. Hans siste egenproduserte stykke, Las hermanas no discuten, har blitt satt opp på flere scener i Barcelona og latt ham utvikle sine ferdigheter som dramatiker, scenograf, instruktør og skuespiller. Arbeidene hans dreier seg som oftest om sosiale utfordringer, med særlig fokus på queer-miljøet og revisjon av landets cañí-kultur.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.