FB Pixel
Margrete - Fish Hooks

Margrete – Fish Hooks

I «Fish Hooks» setter den norske sangeren og låtskriveren Margrete ord på opplevelser av mobbing og ekskludering, og omgir dem med intrikate beats og rått piano. Musikkvideoen er det tredje samarbeidet mellom Margrete og regissør Frøydis Fossli Moe, og utforsker både det å føle seg innelåst og utestengt, å prøve å passe inn og å rømme.

Fish_Hooks_Frøydis_Fossli_Moe

Frøydis Fossli Moe

Frøydis Fossli Moe er en prisvinnende kvinnelig regissør fra Oslo, Norge. Med bred politisk bakgrunn prøver hun å lage tabufilmer om kjønn, ulikhet og politikk.De siste par årene etter at hun ble uteksaminert fra Screen Academy Scotland har hun fått flere nominasjoner fra forskjellige festivaler, inkludert BFI future voices, Kristiansand internasjonale barnefilmfestival, og Kortfilmfestivalen i Grimstad. Mellom 2019-2021 har hun vunnet beste kortfilm på UKcinefest, Zeitimpuls Shortfilm og Women’s Film Festival Demakijaż for filmene sine; Våte fingre, My Sisters Rose and Stuck.Visuelt elsker hun håndholdt kamera, farger og rask dialog. Drømmen hennes er å prøve å forandre verden gjennom film, hvor hun kan lage politiske filmer og beskytte stemmene til de uhørte.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.