FB Pixel
PAF

Karpe – PAF

Karpes siste prosjekt, Omar Sheriff, er en historie om røtter, tilhørighet, familie og oppvekst, fortalt i en sømløs blanding av tradisjoner og språk. PAF.no er en del av denne historien, og videoen mottok i år Spellemannsprisen for beste video i 2022. Helhetsopplevelsen ligger på https://omarsheriff.no

Kavar Singh

Kavar Singh er en prisbelønt musikkvideo- og kommersiell regissør. Foreldrene hans emigrerte fra India til Norge på 70-tallet og det å vokse opp med å absorbere to forskjellige kulturer har hatt stor innvirkning på Kavars stil som filmskaper. Hans lidenskap for musikk ledet han til å begynne med å lage musikkvideoer, før han gradvis begynte med kommersielt arbeid. Et varemerke for Kavar er at han liker å tenke i scope og finne en måte å koble det sanselige med historiefortelling. Kavar har regissert musikkvideoer for artister som Karpe, Nico & Vinz og Bollywoodstjernen Diljit Dosanjh. Sistnevnte har fått mer enn 560 millioner seere på Youtube. 

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.