FB Pixel

I Walked Alone

I Walked Alone er basert på den sanne historien om Shokat som måtte flykte fra IS da landsbyen hans ble angrepet. En film om kjærlighet og en persons vilje til å overleve mot alle odds, for å finne et nytt liv.

7. NKD 3 I WALKED ALONE - Simon Matthew Valentine, Shokat Harjo

Simon Matthew Valentine, Shokat Harjo

Shokat Harjo er grunnleggeren av produksjonselskapet Honning Film, der han både er skuespiller, regissør og manusforfatter. Han flyktet til Norge fra Syria i desember 2015, og gjorde sin debut på Det Norske Teatret i forestillingen I desse dagar i 2022. Han har også spilt i filmen Gritt og Netflix-serien Lakseøya. I tillegg til I Walked Alone har han regissert kortfilmene Siste stopp og Edderkoppen.

Simon Mathew Valentine er en britisk/norsk filmskaper som forteller historier gjennom bruk av magisk realisme, ofte med overnaturlige og metafysiske elementer. Øko-skrekk-kortfilmen hans, Tistlebu, vant flere internasjonale priser. For tiden tar han en mastergrad ved Den norske filmskolen.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.