FB Pixel

Hvem er Katharina

Hvem er Katharina

I ung alder begynner Katharina å tenke at hun kan være homofil. For å finne sin seksuelle identitet henvender hun seg til film og tv, og ut fra representasjonene skaper hun et bilde av hvordan hun burde være. Et bilde som er langt fra den sjenerte og redde jenta hun egentlig er. Gjennom en allvitende fortellerstemme hører vi hennes historie, hennes tanker og følelser, og vi tar del i hennes reise for å finne og frigjøre seg selv.

Hvem er Katharina er en personlig historie, basert på regissørenes egne erfaringer. Den forteller en historie om å finne ditt sanne jeg, og viktigheten av representasjon.

Ida H. Eldøen

Ida H. Eldøen

Ida H. Eldøen er en norsk forfatter, regissør og produsent. Hun har en mastergrad i filmvitenskap fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, og studerte ved Nordland kunst- og filmhøgskole. Ida er mest kjent for sin korte komedie The Half Wall, som har blitt vist på flere internasjonale filmfestivaler. Den vant publikumsprisen på West Nordic International Film Festival i 2018. Kortfilmen hennes The Corner, vant Best in Show på Wicked Queer: Boston International LGBTQ+ Film Festival i 2021. Ida er en del av Norsk filminstitutts nye talentprogram NEO hvor hun er med utvikler sin første spillefilm Recycled, en skeiv romantisk komedie.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.