FB Pixel

Fanitullen – The Devil’s Tune

Den lokale spelemannen Ragnar er hodestups forelska i Synnøve. Dessverre skal hun giftes med den rikeste mannen i landsbyen; en stor, ekkel bølle. I total fortvilelse kaster Ragnar fiolinen sin i en mørk dam, hvor en mytisk skapning gir den tilbake til ham i en annen form og med mørke krefter. Fiolinen må bare spilles på med lett hjerte, ellers kan det skje virkelig vonde ting…

Lars Hegdal, Ole Kristian Øye

Lars Hegdal, Ole Kristian Øye

Lars Joar Hegdal er en prisvinnende norsk animatør. Han har  laget den animerte kortfilmen Cowboy Dream (2013), som har deltatt på flere festivaler over hele verden. Cowboy Dream vant publikumsprisen for beste familiefilm på Durango Independent Short Film Festival i 2015. Lars har skrevet og regissert kortfilmen Fanitullen – The Devils Tune sammen med sin kollega og kunstdesigner Ole Kristian Øye.

Ole Kristian Øye er en erfaren norsk kunstdesigner og illustratør, og har en mastergrad i visuell kommunikasjon fra Kunst- og designuniversitetet i Bergen.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.