FB Pixel
IKD9 END OF THE ROAD

End of the Road

Željko og Viki ofrer alt de har for at hestene de tar inn får en god avslutning på livet. End of the Road ser på dødelighet og behovet for at medlidenhet, empati og verdighet skal gjelde for alle levende vesener gjennom hele deres liv. Europapremiere.

IKD9 END OF THE ROAD Ivana Todorovic

Ivana Todorovic

Ivana Todorovic er en filmskaper og foreleser fra Beograd, Serbia, som bor vekselsvis i Beograd og Scottsdale, Arizona. Hun regisserer sosialt engasjerte dokumentar- og fiksjonsfilmer laget i Beograd og New York City. Fokus i filmene hennes er utforsking av traumer og bedring gjennom empatiarbeid. 

Todorovics filmer har blitt vist på over 200 festivaler internasjonalt, inkludert Berlinale, Rotterdam IFF, Sarajevo og Docufest, og har tilsammen vunnet over 40 priser.

Hennes prisvinnende filmer har blitt kjøpt av The New York Times og Aeon Films, og kan sees på deres respektive plattformer på nett. Hennes seneste film er End of the Road, som hadde verdenspremiere ved Palm Springs International ShortFest i 2022.

For tiden arbeider hun med en ny kortdokumentar kalt Woman of People’s Front, samt en fiksjonskortfilm kalt First Time I Saw the Night.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.