FB Pixel

Circus Movements

Circus Movements

Sirkuskulturen er et rom for mangfold, samarbeid og integrering. Et magisk sted med ekte mennesker. Circus Movements ble filmet med sirkusbarn fra Etiopia: Liya og Beza som opptrer med rokkering; Habtamnesh med aerial hoop og den 5-årige akrobaten Beniyam. Sammen er de en gruppe fantastiske sirkusartister som opptrer i det praktfulle etiopiske landskapet.

Lukas Berger_Mário Gajo de Carvalho

Lukas Berger, Mário Gajo de Carvalho

Lukas Berger har jobbet med foto- og filmprosjekter i Etiopia, Pakistan, Uzbekistan, Burkina Faso, Russland, og i flere europeiske land. Hans første film, Circus Debere Berhan, hadde premiere under Milano filmfestival i 2015 og har blitt vist på et tredvetalls filmfestivaler. Hans siste film, Circus Movements, hadde premiere ved Ann Arbor filmfestival i år og er også valgt ut til Melbourne filmfestival.

Mário Gajo de Carvalho har fire universitetsdiplomer innen kunst og film. Hans første kortfilm, The Millionaires, hadde premiere og vant en pris under IndieLisboa 2011, og The Boy and the Owl hadde premiere under CineMagic filmfestival i 2018. Hans siste film, Circus Movements, hadde premiere ved Ann Arbor filmfestival i år og er også valgt ut til Melbourne filmfestival.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.