FB Pixel
Carving Space

Carving Space

Carving Space

I 2016 grunnla den homofile kinesiske skateren og kunstneren Jeffrey Cheung Unity Skateboarding sammen med sin partner, Gabriel Ramirez. Unitys mål er synlighet og trygghet for skeive skatere i en kultur som domineres av heteromaskulinitet. Unitys popularitet har økt enormt gjennom årene, og deres gjør-det-selv-metoder har inspirert andre skeive skatere til å innta lederroller i sine nærmiljøer.

Annie Dean-Ganek

Annie Dean-Ganek

Annie Dean-Ganek er en skeiv skater fra Boston som jobber som lystekniker i Los Angeles’ film- og tv-industri. Hun har arbeidet på prosjekter for Spotify, Hollywood Reporter, NBA, BuzzFeed, Miley Cyrus og Oprah Winfrey. Hun er dypt involvert i det kvinnelige og skeive skatemiljøet, og har siden 2018 jobbet med The Skate Kitchen, undervist skatere under Briana King skatetreff, og hun driver det skeive kollektivet Queer Skate Los Angeles, sammen med sine venner.

Motta vårt nyhetsbrev

Din personlige informasjon vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på en link i eposten.